top of page
logo. ah.png

Hello

PRODUCENT/PROJEKTLEDER SØGES

Producent/projektleder med stærke kommunikative evner søges til mindre teater med vokseværk

Teater Asterions Hus har igennem de seneste 15 år turneret i ind- og udland med forestillinger både ude og inde. Forestillingerne lægger sig mellem dans og teater, poesi og humor og genfortolker mødet med publikum. Vi har et løbende repertoire på 8-12 forestillinger, ny-producerer 1-2 forestillinger om året og har nydt tilskud fra Statens Kunstfond alle årene.

 

Gennem årene har vi ved siden af etableret Teaterøen på Refshaleøen i København og for et par år siden Teater Møn på det smukke Østmøn. Vi er på mange måder ganske foretagsomme, har skabt mange resultater – også sammen med andre - og står netop nu et meget spændende sted i vores virke og ønsker kompetent hjælp til den næste udvikling.

 

Vi søger en person, der kan løfte formidlingen af teatrets forestillinger på lokalt, nationalt og internationalt niveau. Vi søger en person der på disse felter kan skabe resultater. Vi søger en person, der også kan skabe økonomi i form af solgte billetter, solgte forestillinger og tilsagn fra fonde og samarbejdspartnere. 

 

Vi søger en person, der kan indgå i et lille team og dermed både kan arbejde på det strategiske og det praktiske niveau. Vi søger en stærk og selvstændig person med høj integritet og professionalisme indenfor sit felt og med en ægte nysgerrighed og gerne kærlighed overfor kunstarten og teatrets væsen.

 

Vi søger en person, der kan arbejde med en forståelse for Møn som udgangspunkt, med en fornemmelse af København og Danmark som spilleplads og med en lyst til det internationale perspektiv. Med andre ord en dedikeret person, der kan arbejde selvstændigt.

 

Vi søger en person med lyst til at tage med på rejsen videre - er det dig?

 

Vi håber på ansættelse eller samarbejde fra 1. marts 22. Vi kan tilbyde hel eller deltid efter aftale. Vigtigst for os er resultater.

 

Løn efter overenskomst. Bor du på Møn, København eller andet sted på Sjælland? Alt er muligt, vi må finde en vej, hvor det kan hænge sammen for alle. Vi har mulighed for at tilbyde værelse eller evt. bolig begge steder i perioder.

 

Skriv gerne til os inden den 31. januar 2022. Så holder vi samtaler i de første uger af februar.

KONTAKT

Send ansøgningen til: info@asterionshus.dk

for spørgsmål: Peter: tlf: 26181432

bottom of page