KULTURKONGEN

I Leonardos skygge ****

Leonardo anbefalet af Simon Thomsen

 

Leonardo er en æstetisk smuk forestilling. Der spilles på alle sanser, og truppens scenografiske løsninger er helt i top. Da vi klapper, og forestillingen har nået sin ende, sidder vi tilbage med en fornemmelse af at have set to mennesker, der virkelig har lært noget af denne forestilling. De skriver selv i programmet: “Det er lysten der har drevet værket”, og det stråler ud af dem begge.

Flot forestilling!

Tak for det!

 

 

Leonardos kunst bliver sanseligt ****

Leonardo anbefalet af Nikolaj Bomberg Simonsen

Asterions Hus, er et teater man bør opleve!

Hyggelig atmosfære lige fra start.

Et fedt koncept, er teaterbussen, som kører fra Christianshavns st. ud til Teaterøen. Busturen er en oplevelse i sig selv, en Leonardo version af Natbussen fra Harry Potter.

Forestillingen er inddragende og sanseligt fra start.

“Kom og kig dig omkring” lyder det fra start, fra Leonardo himself.

Her får man lov til at gå på scenen, som også er en slags foranderlig udstilling, med gamle projekterer og Leonardos kunstværker – statiske såvel som levende.

Leonardos kunstværker bliver illustrerede igennem Tilde Knudsen, som et levende maleri. Kroppen, anatomisk dans og et fangede ordløs udtryk, giver et billede af leonardos tankegang og livet som kunster, arkitekt samt ingeniøren Leonardo da Vinci.Et slupperende lydspor, gør at fantasien leger med, under hele forestillingen.

Hvis du ikke vil synde dig selv for en sanselig teater oplevelse, som helt klart sætter fokus på os alle som mennesker, og vores kunst, bør du opleve Leonardo på Asterions Hus.

Sanseligt

Leonardo****

anbefalet af Azadeh Ghavamrad

Det er klart en oplevelse når man kan stille sig midt i den person man skal forsøge at lave et portræt af. Det var en forestillingen, der påvirkede kroppen og var tankevækkende.

 

Fin fin *****

Leonardo anbefalet af Karina Jensen

Udemærket