top of page

Om Asterions Hus

Vi har eksisteret som teater siden 2003 og har base både på Teater Møn og Teaterøen i København 

Vores kunstneriske projekt er under evig udvikling og båret af nysgerrighed og trang til at udforske det ukendte og uprøvede.

Vi i Asterions Hus er især kendt for vores meget fysiske og eksperimenterende for tolkninger af de store fortællinger. Vi går vores egne veje med Homers Iliaden, Shakespeares Romeo&Julie og Macbeth og vores forestillinger er en blanding af mødet med den store fortælling og vores personlige fortolkning. Vi elsker patos lige så meget som humor. Vi elsker finurlig patina og rå poesi.

 

Vi har igennem årene udviklet vores eget unikke, ekspressive udtryk, der tager udgangspunkt i appetitten, glæden og livets paradokser. Vi søger ukueligt at få skuespillet til at balancere lige på kanten mellem det groteske og realistiske, det forvirrede og det lettilgængelige, det komiske og det tragiske. Forestillingerne hverken lærer eller forklarer – de snarere forvirrer, pirrer og antyder.

UDLAND

Vi turnerer med stor glæde rundt i hele Danmark og også i resten af verden. De seneste år har vi haft fornøjelsen af at være i Brasilien, Sydkorea, Canada, Egypten, Holland, Frankrig, Italien, Polen, Cypern, Tyrkiet, Tyskland, Rusland, Finland, Estland, Sverige, Norge, Grønland, Grækenland, Skotland, England, Malta, Liechtenstein, Kroatien, Østrig, Tjekkiet og Spanien.

Asterions Hus har gennem alle årene siden 2005 modtaget tilskud fra Statens Kunstfond, en række private fonde og EU.

Velkommen til Asterions Hus,

 

Peter Kirk og Tilde Knudsen

logo. ah.png
bottom of page