ROMEO&JULIE!

Produceret 2013
Sælges til turné 20/21
Både ind- og udland

ROMEO&JULIE! SPILLER PÅ TEATER MØN 13.JUNI. 17
Forestillingen livestreames af Møn Sessions, samtidig at vi har publikum.
KØB BILLET til Teater Møn
LIVESTREAM PÅ FACEBOOK
LIVESTREAM PÅ YOUTUBE
ROMEO&JULIE! SPILLER PÅ TEATERØEN D. 14.JUNI. 17
KØB BILLET til Teaterøen
Forestillingen spiller udendørs begge steder.
Romeo&Julie d. 13. juni bliver en helt særlig version, da vi har valgt at livestreame den i samarbejde med Møn Sessions, så dem der stadig ikke har mulighed for at komme fysisk i teatret, kan se forestillingen alligevel. Vi livestreamede vores premiere på Alice i Eventyrland, da alt var lukket ned, og spillede derfor uden publikum, men denne gang vil vi tage skridtet videre og livestreame med et publikum. Derfor vil du som publikum opleve at to kameramænd går rundt på scenen, så der kan tages nærbilleder til den liveklipning der foregår mellem tre kameraer.

Det er et eksperiment hvor publikum i haven vil opleve kamerafolk oppe på scene sammen med spillerne, som forhåbentlig både vil berige og forstyrre på den gode måde. Vi kommer nye steder hen ved at ruske lidt i rammerne. Vi kan i den forestilling ikke undvære vores publikum, da det nærvær er en stor del af oplevelsen, så derfor er det umuligt at forestille os en livestreaming uden jer!

Så hop enten på det eksperiment, eller se forestillingen senere i et lidt mere almindeligt set-up.

Asterions Hus har gabt over Shakespeare og den største kærlighedshistorie nogensinde. Det er der kommet en rørende, tempofyldt og humoristisk forestilling ud af. 24 scener, 24 livtag, 24 omveje og 24 hyldester til kærlighedens mange ansigter og slutninger. I vores hænder udfolder Shakespeares fantastiske tekst sig med alt fra ormedans og forelskede sumobrydere til gartnerkor og inderlig ballet i trillebøre. Aldrig har der været så meget livsglæde i at spille død!

Forestillingen er lavet til at spille udendørs, gerne i et parkområde på en græsplæne, men vi er fleksible og kan også spille andre steder. Indendørs kan også lade sig gøre. Ring eller skriv til os for at forhøre jer om muligheder. 

Alder: 12 år og opefter

MEDVIRKENDE

Performere:

Martin Ammundsen

Tilde Knudsen

Instruktører:

Emil Hansen og Peter Kirk

GALLERI

ANMELDELSER

 

”Opsætningen er et koncentrat af den betingelsesløse vidunderlige første kærlighed, der folder sig ud en ekspressiv fysisk kraft, kontant komik og inderligt rørende romantik.” 

*****

Randi K Pedersen, Teateravisen

”I et højt tempo blev der leget med følelser, kærlighed og død på en fængslende og medrivende måde” 

*****

Kulturkongen

”Meget idérigt, meget tempofyldt, meget morsomt og meget dygtigt.” 

Christianshavneren

“Et vitalt danseunivers fyldt med sved, jord og rå energi. Hver gang på en ny og overraskende måde. Det er uskønt på den brutale måde. Hver en muskel bliver spændt til bristepunktet i de to danseres imponerende fysik. Stærkest står forestillingen, når det løfter sig til velkoreograferet og kraftfuldt ordløst danseteater i verdensklasse.” 

Folkeskolen

“Tilde Knudsen og Martin Ammundsen spiller de unge elskende i Peter Kirk og Emil Hansens supervitale, herligt akrobatiske og overraskelsesfyldte iscenesættelse. Der er lynreferater, stormende forelskelser, tryk på den akrobatiske kedel og Sergej Prokofjev-musikken, når Asterions Hus action-tjept og ungdomsfokuseret slipper den gamle, evigt aktuelle klassiker løs i Musikhusparken.”  

Århus stifttidende

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon