TEATER MØN - Nyt Teater og kultursted er åbnet på Østmøn

5. okt havde vi en forrygende åbning af stedet. Sidenhen har vi anlagt starten til to amfiscener, Bøgescenen og Birkescenen, og vi glæder os til snart at byde på en calvados i frugtlunden.

Torsdag d. 28. november byder vi indenfor til "Klassens Time" kl. 19.30. Mere om arrangementet kommer senere.

D. 5 OKTOBER ÅBNER TEATER MØN

Den tidligere Magleby Centralskole på Østmøn er ved at undergå en lille forandring fra at være en gammel skole til at være et teater og kulturcenter dér midt i den smukke natur ved Møns Klint, Høje Møn og udsigt over hele sydkysten af øen.

 

 Gymnastiksalen er blevet malet sort, så den kan bruges som black-box teatersal. Sløjdsalen er nyrestaureret og har fået spejlvægge, så nu er den en smuk dansesal. Skolestuerne har højt til loftet og er ideelle til workshops og seminarer. Der er værelser, gildesal, skolekøkken, plads til det udendørs amfiteater og i det hele taget plads og atter mere plads og nu er vi klar til at slå dørene op og åbne for alskens aktiviteter.

 

Teater Møn er tænkt at være et sted for offentlige forestillinger og begivenheder for mønboere og tilrejsende. Det er tænkt at være et refugium og et sted for kunstnere og andre, der har et projekt, der kræver ro og fordybelse. Det er tænkt at være rum for forestillinger, koncerter, workshops, camps, middage og livsbegivenheder. Det er sted, hvor tiden går i står. Og indimellem er Teater Møn det helt private hjem for Tilde, Peter og familie.

 

Vi har gennem de sidste 6 år skabt Teaterøen på toppen af Refshaleøen i København. Et sted, vi fortsat vil drive og udvikle. Vi er folkene bag Teater Asterions Hus, der gennem de sidste 15 år har turneret ind og udland rundt med forestillinger ude og inde - og deltog blandt andet lokalt ved dette års Waves Festival i Vordingborg med forestillingen Romeo&Julie! Asterions Hus har spillet mange gange for den lokale Teaterforening Bøgestrømmen og spiller i Vordingborg igen d. 23. oktober med vores udgave af Macbeth. Så selv om vi er nye på Møn, føler vi os allerede hjemme.

 

Nu denne åbning for at markere at vi er her: Teater Møn er en realitet! Vi håber, at I vil komme og fejre det med os og hvis ikke I kan komme, så er i velkomne en anden gang!

 

kl. 17 -19. er der flydende åbning med et glas, taler og rundvisning. Vi håber at kunne afsløre et helt nydesignet logo for Teater Møn.

Kl. 19 spiller vi forestillingen: Mit Rum. Det er et scenekunstnerisk selvportræt, med et særligt touch af Magleby skole i anledningen af åbningen.

Kl. 20 er der mad og derefter åben scene, musik og bar.

 

Alle er meget velkomne!: venner, kolleger, naboer og nysgerrige folk, der kommer rejsende langvejs fra. Der er mulighed for overnatning. Giv os et praj om det er noget du ønsker.

 

Og så: Hvis du har lyst til at bidrage med et lille indslag til den åbne scene i gildesalen, som kan være alt fra en anekdote fra din skoletid til en koncert er du meget velkommen! 

 

Adressen er: Klintholm Havnevej 52, Borre. Giv gerne en melding om du kommer på: info@asterionshus.dk

Mange glade hilsner

Peter og Tilde

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon