top of page
TEATER MØN

 

Den tidligere Magleby Centralskole på Østmøn har undergået en forandring fra at være en gammel skole til at være et teater og kulturcenter dér midt i den smukke natur ved Møns Klint, Høje Møn og udsigt over hele sydkysten af øen.

FORESTILLINGER I SOMMEREN 2020:

ROMEO&JULIE! d. 6. - 8. august kl. 17

KØB BILLET

LÆS MERE PÅ WWW. TEATER MØN.DK 

ALICE I EVENTYRLAND Premiere d. 11. juli kl 15 og spiller også d. 16. - 18. juli kl 15

KØB BILLET

LÆS MERE PÅ WWW.TEATERMØN.DK

MIT RUM datoer i sommeren kommer snart

ARKIV 

ROMEO&JULIE! 13. JUNI KL 17 Livestreamey med Møn Sessions samtidig med at der var publikum.

MACBETH  14. & 15. FEB KL. 19.30 Afholdt

TEATER TAPAS  15. MAR KL 16 - 19 Aflyst

ALICE I EVENTYRLAND  2. & 3. MAJ KL 15,

Erstattet med livestreamet premiere på Asterions Hus' Facebook side

SE MERE PÅ: WWW.TEATERMOEN.COM

Køb Billet: teaterbilletter.dk

TEATER MØN - Nyt Teater og kultursted er åbnet på Østmøn

5. okt havde vi en forrygende åbning af stedet. Sidenhen har vi anlagt starten til to amfiscener, Bøgescenen og Birkescenen, og vi glæder os til snart at byde på en calvados i frugtlunden.

Klassens Time kl. 19.30. Torsdag d. 28. november 

Kom tilbage til din skoletid. Den gamle Magleby Centralskole vækkes til live som ramme for anekdoter om skoletiden. Hvad enten du har gået her på skolen eller andre steder, kender vi alle til skoletiden. Kom og hør og del fortællinger fra din skoletid. Om samtalerne i krogene, om at være udenfor i skolegården. Yndlingslæreren, eller den lærer man var bange for, den hemmelige forelskelse, eftersidninger, klassens populære dreng, venindebøger, slåskampe og terperi.
Vi fra Teater Møn iscenesætter rammerne og kommer selv med små indslag og overraskelser. Skriv til os, hvis du gerne vil bidrage med en anekdote, men ellers tager vi det, som det kommer.

nr1.jpg
nr2_edited.jpg
nr3.jpg
D. 5 OKTOBER ÅBNER TEATER MØN

Den tidligere Magleby Centralskole på Østmøn er ved at undergå en lille forandring fra at være en gammel skole til at være et teater og kulturcenter dér midt i den smukke natur ved Møns Klint, Høje Møn og udsigt over hele sydkysten af øen.

 

Gymnastiksalen er blevet malet sort, så den kan bruges som black-box teatersal. Sløjdsalen er nyrestaureret og har fået spejlvægge, så nu er den en smuk dansesal. Skolestuerne har højt til loftet og er ideelle til workshops og seminarer. Der er værelser, gildesal, skolekøkken, plads til det udendørs amfiteater og i det hele taget plads og atter mere plads og nu er vi klar til at slå dørene op og åbne for alskens aktiviteter.

 

Teater Møn er tænkt at være et sted for offentlige forestillinger og begivenheder for mønboere og tilrejsende. Det er tænkt at være et refugium og et sted for kunstnere og andre, der har et projekt, der kræver ro og fordybelse. Det er tænkt at være rum for forestillinger, koncerter, workshops, camps, middage og livsbegivenheder. Det er sted, hvor tiden går i står. Og indimellem er Teater Møn det helt private hjem for Tilde, Peter og familie.

 

Vi har gennem de sidste 6 år skabt Teaterøen på toppen af Refshaleøen i København. Et sted, vi fortsat vil drive og udvikle. Vi er folkene bag Teater Asterions Hus, der gennem de sidste 15 år har turneret ind og udland rundt med forestillinger ude og inde - og deltog blandt andet lokalt ved dette års Waves Festival i Vordingborg med forestillingen Romeo&Julie! Asterions Hus har spillet mange gange for den lokale Teaterforening Bøgestrømmen og spiller i Vordingborg igen d. 23. oktober med vores udgave af Macbeth. Så selv om vi er nye på Møn, føler vi os allerede hjemme.

 

Nu denne åbning for at markere at vi er her: Teater Møn er en realitet! Vi håber, at I vil komme og fejre det med os og hvis ikke I kan komme, så er i velkomne en anden gang!

 

Kl. 17 -19. er der flydende åbning med et glas, taler og rundvisning. Vi håber at kunne afsløre et helt nydesignet logo for Teater Møn.

Kl. 19 spiller vi forestillingen: Mit Rum. Det er et scenekunstnerisk selvportræt, med et særligt touch af Magleby skole i anledningen af åbningen.

Kl. 20 er der mad og derefter åben scene, musik og bar.

 

Alle er meget velkomne!: venner, kolleger, naboer og nysgerrige folk, der kommer rejsende langvejs fra. Der er mulighed for overnatning. Giv os et praj om det er noget du ønsker.

 

Og så: Hvis du har lyst til at bidrage med et lille indslag til den åbne scene i gildesalen, som kan være alt fra en anekdote fra din skoletid til en koncert er du meget velkommen! 

 

Adressen er: Klintholm Havnevej 52, Borre. Giv gerne en melding om du kommer på: info@asterionshus.dk

Mange glade hilsner

Peter og Tilde

Mit rum.ny.jpg
Mit rum foto Ingrid Bugge 1.jpg
nr4.jpg
nr6_edited.jpg
nr8_edited.jpg
bottom of page