ALICE I EVENTYRLAND

Foto: Emile Carlsen

Alice i Eventyrland
Alice i Eventyrland
TRAILER

ALICE I EVENTYRLAND HAVDE PREMIERE 11.JULI  2020 KL 15 PÅ TEATER MØN, MED EFTERFØLGENDE SPILLEPERIODE. 

FORESTILLINGEN SPILLER I KØBENHAVN PÅ TEATERØEN 20. OKT. - 1. NOV.

BÅDE I EN VERSION FOR BØRN OG EN FOR VOKSNE

KØB BILLET TIL VOKSENFORESTILLINGEN

KØB BILLET TIL BØRNEFORESTILLINGEN

ALICE I EVENTYRLAND

En hyldest til ufornuften, fantasien og anarkiet. 
 
Tag med Alice gennem kaninhullet til et forunderligt land, hvor alt kan ske. En verden hvor kaniner kan tale, Filurkatten leder dig på afveje og dronninger ikke er smukke og gode, men brutalt hugger hovederne af folk.
 
Vær med når danser og performer Tilde Knudsen fortæller sin version af den elskede historie om Alice i Eventyrland af Lewis Carroll. Med sig har hun en kuffert fuld af fantasifulde kostumer af designer Susan Marshall. De er baseret på geometriske former, som børnene kender; cirkel, trekant og firkant, og er ligeså finurlige og foranderlige som eventyrlandet bag den låste dør.
Forestillingens udgangspunkt er de fantasifulde kostumer, der er skabt af engelske designer Susan Marshall. De er baseret på geometriske former, som børnene kender; cirkel, trekant og firkant, og er ligeså finurlige og foranderlige som eventyrlandet bag den låste dør. Tilde Knudsen fortæller:
”Normalt når man skaber en teaterforestilling så bliver kostumerne skabt og kommer på scenen hen imod slutningen af forløbet. Men sammen med Susan Marshall har vi arbejdet på en anden måde: Vi tog afsæt i kostumerne og de geometriske former fra dag et, og så gav vi liv til figurerne fra eventyret ud fra dem. Det har været en spændende og anderledes måde at arbejde på, og har givet forestillingen et stærkt visuelt udtryk”.
Figurerne fra Alice i Eventyrland kommer til live til musik skabt af komponist Klaus Risager, der med instrumenter og reallyde har skabt et sfærisk lydunivers der veksler mellem enkelthed, vildskab og kaos.
 

Varighed: Ca. 40 min.
Alder: For børn fra 5-10 år og deres voksne
Medvirkende: Tilde Knudsen
Kostumier: Susan Marshall
Instruktør: Peter Kirk
Komponist: Klaus Risager
Koreografisk konsulent: Liv Mikaela Sanz
Video: Emile Carlsen, Møn Sessions
FORESTILLINGEN PRODUCERES I FORÅRET 2020, OG SKULLE HAVE HAFT PREMIERE PÅ TEATERØEN D. 15.  APRIL. - DEN UDSKYDES TIL DET IGEN ER MULIGT AT SAMLES I TEATRET.
TIL GENGÆLD LIVESTREAMER VI EN PREMIERE D. 2. MAJ FRA TEATER MØN KL. 15. 
Her er alle interesserede inviteret til at se med, på Teater Asterions hus facebook og youtube. 
Link til livestream på Facebook
Vi spiller forestillingen på Teater Møn, Klintholm Havnevej 52, Borre, Østmøn

 

 
foto: Emile Carlsen
GALLERI

TEASER

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon